20 квітня 2017 року, в рамках 77-ї наукової конференції науково-педагогічного складу Одеської національної академії харчових технологій, відбулося засідання підсекції управління бізнесом. Науковий керівник підсекції – д.е.н., доц. Басюркіна Н.Й., секретар – к.е.н., доц. Бровкіна Ю.О. На засіданні були представлені наступні доповіді викладачів кафедри управління бізнесом:
- Антикризове управління харчовими підприємствами.
д.е.н., доц. Басюркіна Н.Й.
- Застосування функції менеджменту в управлінні особистою ефективністю.
к.е.н., доц. Свистун Т.В.
- Віртуальний споживач. Людина чи модель?
к.е.н., доц. Вігуржинська С.Ю., к.е.н., доц. Колесник В.І., мол. наук. співр. Шурко І.М.
- Сучасний ринок об’єктів інтелектуальної власності.
к.е.н., доц. Крупіна С.В.
- Сучасний розвиток торговельних мереж в Україні.
к.е.н., доц. Бровкіна Ю.О.
- Основні методологічні засади короткострокового та довгострокового прогнозування господарських ризиків.
ст. викладач Шалений В.А.
- Аналіз ринку зерна в Україні.
ас. Фомічова К.Б.
Також, ст. викладач Шалений В.А. та ас. Фомічова К.Б. підготували постери на такі теми:
- Основні методичні засади короткострокового та довгострокового прогнозування господарських ризиків.
ст. викладач Шалений В.А.
- Аналіз ринку зерна в Україні.
ас. Фомічова К.Б.