Результатами наукової діяльності кафедри є отримані патенти на корисні моделі та винаходи:
- Патент на корисну модель №147351 «Спосіб переробки пшениці в крупи» (28.04.2021)
- Патент на корисну модель №147352 «Спосіб переробки ячменю в крупи» (28.04.2021)
- Патент на корисну модель №147351 «Спосіб переробки пшениці в крупи» (28.04.2021)
- Патент на корисну модель №148033 «Спосіб виробництва екструдованого продукту «Суперфуд» (01.07.2021)
- Патент на корисну модель №143350 «Композиція інгредієнтів для виробництва екструдованого продукту «Корисний смак» (27.07.2020)
- Патент на винахід №120336 «Спосіб отримання текстильних матеріалів з антимікробними властивостями» (11.11.2019)
- Патент на корисну модель №135646 «Спосіб отримання текстильних матеріалів з антимікробними властивостями» (10.07.2019)
- Патент на корисну модель №156338 “Спосіб приготування хлібопекарських виробів” від 12.06.2024 (Патент)
- Патент на корисну модель №156339 “Спосіб виробництва ковбасних виробів” від 12.06.2024 (Патент)
- Патент на корисну модель №156288 “Спосіб виробництва твердого сичужного сиру” від 05.06.2024 (Патент)
Заявки на винаходи
- Спосіб приготування хлібопекарських виробів № а 2023 03241 від 03.07.2023 р.
- Спосіб виробництва ковбасних виробів № а 2023 03242 від 03.07.2023 р.
- Спосіб виробництва твердого сичужного сиру № а 2023 03238 від 03.07.2023 р.
Заявки на корисні моделі
- Спосіб приготування хлібопекарських виробів № u 2023 03240 від 03.07.2023 р.
- Спосіб виробництва ковбасних виробів № u 2023 03243 від 03.07.2023 р.
- Спосіб виробництва твердого сичужного сиру № u 2023 03239 від 03.07.2023 р.