Гарбажій Катерина Станіславівна – кандидат сільськогосподарських наук, доцент кафедри торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом
Має 36 публікації, з них 25 наукових та 11 навчально-методичного характеру, у тому числі 9 наукових праць опубліковано у вітчизняних рецензованих фахових виданнях, 2 з яких входять до наукометричної бази Scopus. Розробила лекційні курси з дисциплін «Естетика товарів та дизайн», Експертиза дорогоцінних металів, коштовного каміння і культурних цінностей
У 2015 році підвищила кваліфікацію у Французькому закладі вищої освіти Viti Agro Campus (м. Бон, Франція) та отримала сертифікат про проходження стажування. З 13-28.02.2018р. підвищила кваліфікацію в НДІ за програмою «Сенсорний аналіз харчових продуктів». 15.03.2018 р. пройшла теоретично-практичний курс «Система менеджменту безпечності харчових продуктів (22000). Принципи HACCP» та «Внутрішній аудит систем управління згідно ДСТУ ISO19011:2012».
Приймає участь у наукових конференціях викладацько-професорського складу. Готує студентів для участі у науково-практичних студентських конференціях.
Сфера наукових інтересів:
Естетичні властивості продовольчих та непродовольчих товарів.