Анотації дипломних робіт магістрів спеціальності 076 “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність”
Магістри 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», освітня програма «Економіка підприємства». Захист відбувся у грудні 2018 року
Керівник д.е.н., доц. Басюркіна Н.Й.
1 | Кіташова Дар’я Андріївна | Дослідження розвитку ринку хліба України | Суть: висвітлення сучасного стану та перспектив розвитку ринку хліба в Україні
Мета: проведення аналізу ринку хлібобулочних виробів України та пропозиції щодо шляхів розвитку підприємств з виробництва хліба |
2 | Ласкаєв Олександр Миколайович | Управління проектом з відкриття ресторанного закладу в м. Одесі | Суть: дослідження особливостей управління проектами на підприємствах ресторанного господарства
Мета: розробка проекту ресторанного закладу в м. Одеса. |
3 | Салькова Ірина Юріївна | Обґрунтування та оцінка інвестиційного проекту з відкриття танцювальної студії | Суть: дослідження особливостей створення та роботи танцювальних студій
Мета: обґрунтування проекту відкриття танцювальної студії з точки зору економічної ефективності та громадської корисності. |
Керівник к.е.н., доц. Бровкіна Ю.О.
4 | Крупська Кристина Олексіївна | Особливості створення і впровадження проекту з відкриття флористичного магазину | Суть: дослідження особливостей створення та роботи флористичного магазину.
Мета: економічне обґрунтування проекту відкриття флористичного магазину |
5 | Каргіна Катерина Дмитрівна | Обґрунтування стратегії розвитку
хлібопекарського підприємства |
Суть: дослідження та оцінка стратегій розвитку хлібопекарської промисловості.
Мета: розробка оптимальної стратегії розвитку хлібопекарського підприємства в сучасних ринкових умовах. |
6 |
Козопас Євгенія Степанівна
|
Управління конкурентоспроможністю хлібопекарських підприємств на внутрішньому ринку | Суть: дослідження основних методів управління конкурентоспроможністю хлібопекарських підприємств.
Мета: розробка стратегії підвищення конкурентоспроможності хлібопекарського підприємства. |
7 |
Карпов Павло Миколайович
|
Управління інноваційно-інвестиційним розвитком виноробних підприємств України
|
Суть: дослідження сучасного стану та проблем впровадження інновацій на виноробних підприємствах України.
Мета: розробка інноваційно-інвестиційного проекту підприємства виноробної галузі. |
8 |
Король Вікторія Олександрівна
|
Управління ефективністю виноробних підприємств
|
Суть: дослідження ефективності виноробних підприємств.
Мета: розробка проекту підвищення ефективності підприємства виноробної галузі |
Керівник к.е.н., доц. Свистун Т.В.
9 |
Снісар Аліна Валеріївна
|
Економічне обґрунтування інвестиційного проекту відкриття кафе здорового харчування | Суть: дослідження особливостей створення та функціонування підприємств здорового харчування.
Мета: розробити бізнес-план відкриття кафе здорового харчування |
10 |
Євтюхова Ірина Володимирівна
|
Економічне обґрунтування інвестиційного проекту відкриття туристичного агентства | Суть: дослідження особливостей створення та функціонування підприємств туристичної галузі.
Мета: розробити бізнес-план відкриття туристичного агентства. |
11 |
Мороз Дмитро Олегович
|
Дослідження і прогнозування розвитку зернопереробних підприємств України | Суть: дослідження ринку зернопереробних підприємств України
Мета: розробити заходи з підвищення ефективності діяльності підприємств зернопереробної галузу України. |
Керівник д.е.н., доц. Лайко О.І.
12 |
Почвірний Олег Анатолійович
|
Планування інноваційного розвитку хлібопекарських підприємств України
|
Суть: дослідження проблеми впровадження інновацій на хлібопекарських підприємствах.
Мета: розробка проекту інноваційного розвитку хлібопекарського підприємства. |
13 |
Тарковська Марина Валеріївна
|
Управління господарськими ризиками харчового підприємства
|
Суть: дослідження основних методів управління господарськими ризиками на харчовому підприємстві.
Мета: розробити засоби зменшення впливу негативних факторів на результати діяльності харчового підприємства. |
Керівник к.е.н., доц. Колесник В.І.
14 |
Першина Олеся Ігорівна
|
Економічне обґрунтування інвестиційного проекту створення міні-пекарні | Суть: дослідження особливостей створення та функціонування міні пекарні.
Мета: розробка бізнес-плану відкриття міні-пекарні. |
Комплексні інноваційні кваліфікаційні роботи магістрів
Керівник д.е.н., доц. Басюркіна Н.Й.
15 |
Бєлошапко Марія Олегівна
|
Управління процесом розробки та впровадження продуктів та напоїв здорового харчування для студентів з реалізацією в НВЛ «Навчальний ресторан 112» ОНАХТ | Суть: дослідження особливостей управління проектами розробки та впровадження нових продуктів в закладах харчування.
Мета: розробити проект впровадження нових продуктів в НВЛ «Навчальний ресторан 112» ОНАХТ
|
16 |
Шкуро Анна Андріївна
|
Економічне обґрунтування проекту розвитку їдальні ЦЗХСМ при профкомі студентів ОНПУ у м. Одеса шляхом впровадження нових видів страв | Суть: дослідження особливостей функціонування їдальні при ЗВО
Мета: розробити проект розвитку їдальні ЦЗХСМ при профкомі студентів ОНПУ
|